fbpx

 

 

Mexicaanse keuken

Veel mensen denken bij Mexicaans eten aan hete pepers en chili con carne. Gelukkig heeft de Mexicaanse keuken veel meer dan dit in petto. Veel gerechten zijn zelfs helemaal niet pittig, maar juist zacht en romig van smaak. Gelukkig zijn de hete gerechten op de kaart aangeduid door een symbooltje (een rood pepertje). Mexicaanse gerechten worden verrijkt met verse kruiden als rozemarijn, komijn en koriander, maar ook met bijvoorbeeld verse amandelen, rozijnen en pruimen.

 

Vergeet de heerlijke Mexicaanse postres oftewel nagerechten niet, wij bieden een grote dessert kaart aan met o.a. Mexicaanse Churros met kaneelroomijs.

Onze Specialiteiten

De trots van Don Pablo zijn de langbewaarde familiegeheimen uit Mexico. Naar Don Pablo komt u voor o.a. onze zeer malse spareribs  met zowel een zoet als pittige marinade. De verschillende soorten Fajitas mogen niet vergeten worden, vooral de Fajitas Bife die wordt met tequila voor u geflambeerd. Dan ook nog de burrito de la Abuela is een grote opgerolde tarwetortilla die is gevuld op de wijze hoe de oma van Pablo het altijd deed. Is het kiezen toch lastig, ga dan voor onze Combinación een heerlijk gerecht van onze specialiteiten.

Argentijnse Grillgerechten

Don Pablo is oorspronkelijk gespecialiseerd in de Mexicaanse keuken, maar naast Mexicaans eten hebben wij ons assortiment uitbereid met Argentijnse grillgerechten, tapas en exotische cocktails!

 

Bij Don Pablo kun je terecht voor heerlijke Argentijnse steaks van de grill. Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit o.a. onze Ossenhaas (Bife de Lomo), T-bone steak of Mixed Grill. Hiernaast serveren wij u ook een ruime keuze aan vis- en vegetarische gerechten en houden wij rekening met uw dieet of allergieën.